Szolgáltatásaink

 

A nyugati masszázstechnikákhoz képest a thai masszázsnál nem az izomzat megdolgozása a fő szempont, hanem az energiavonalak mentén az energiapontok akupresszúrás nyomásával aktivizálni a testben lévő energiát. Ha az ember egészséges: az energia zavartalanul áramlik az energiavonalak mentén, de ha beteg, akkor nem. Ezen rossz keringési problémák okozzák a betegségek nagy részét.

A thai masszázsfajtákról összességében elmondhatók, hogy számos pozitív hatással bírnak. Azonban egyes betegségeknél mégis előfordulhat, hogy részben vagy teljesen ellenjavallt a használatuk (pl. magas vérnyomás, szívelégtelenség, csontritkulás). Ezekkel kapcsolatban egyeztessenek kezelőorvosukkal vagy forduljanak bizalommal masszőrjeinkhez.

A masszázsok mindegyike vér-és nyirokkeringés fokozásával elősegíti a salakanyagok kitisztulását a szervezetből, amelyet folyadékbevitellel magunk is serkenthetünk. Masszázs előtt fogadja el a recepciósaink kérését, azaz legyen vendégünk egy csésze teára, amit a masszázs végeztével elfogyaszthat. Próbálja ki ön is, higgye el, megéri!

A megfelelő ruházatot a My Thai Masszázs Szalon biztosítja, egyedi igény esetén hozott ruhaneműben is végzünk masszázst.

Masszőrjeink figyelembe veszik vendégeink életkorral, testfelépítettséggel, nemből adódó különbözőségeit, így tehát mindenki személyre szabott masszázst kap. Szakképzett, okleveles masszőrjeink odafigyelnek Önökre, tehát nem kell tartaniuk attól, hogy bármi bajuk esik.

 

Tradicionális thai masszázs

A thai masszázs több száz éves hagyományokon alapuló távol-keleti masszázs. Ez egyfajta szárazmasszázs, mellyel nyújtják az izmokat és az akupresszúrás pontokat ingerlik kéz-és ujjnyomással, térddel, talppal, könyökkel az egész testfelületen, ruhán keresztül, 2 órán át ajánlott végezni.

Hatásai:

· Fájdalomcsillapító,

· vérkeringés-javító,

· méregtelenítő,

· lazító,

· energiaáramlást segítő.

 

Keleti lábmasszázs

Testünk minden szerve a talp és a tenyér egy-egy meghatározott területével áll összeköttetésben és ezen keresztül befolyásolható.

A talpon található ún. reflexpontok nyomásával történik felfelé, egészen a térdig 1-1,5 órán keresztül ajánlott.

Hatásai:

· Feszültségoldó,

· nyugtató,

· vérkeringés- és közérzetet javító hatású,

· jótékonyan hatnak a belső szervek működésére.

 

Fej-, nyak- és vállmasszázs

Feszültségoldó és nyugtató hatású masszázs, mely a fejen lévő idegvégződések stimulálásával fejti ki hatását.


Hatásai:

· Serkenti a vérkeringést,

· megmozgatja a fejbőrt,

· elősegíti a haj növekedését is.

Ajánlatos 1 órán keresztül végezni a pozitív hatás érvényesüléséért.

 

Olajos masszázs

Speciális ágyon történik jótékony hatású olajokkal. Ezen olajok bejuttatása a szervezetbe a bőrön keresztül történik. Ennek következtében vérkeringés stimuláló, energiaáramlás javító, feszültségoldó, központi idegrendszer nyugtató hatású.

Gyógyhatásukat 3-4 órán át fejtik ki a szervezetben. Orron keresztüli belélegzésükkel javítják a közérzetet, egyedi élményt biztosítanak. Ajánlott 1 ill. 2 órán át.

 

Gyógynövénypárás (Herbal) masszázs

Felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, melyek eredeti, őshonos thaiföldi növényeket, fűszereket tartalmaznak. Ezen alkotórészek antibakteriális és gombaellenes hatásúak is.

A párák bejutnak a bőr pólusaiba és felszívódnak az egész testben. Rendkívül hatékony izomfájdalmakra. Idegnyugtató, méregtelenítő hatású, levezeti a fáradtságot. Thai nők körében nagyon elterjedt, mert feloldja a gyermekszülést követő fáradtságot, enyhíti a gyermekágyi depressziót.

Kozmetikai hatással is bír, mivel gyógynövényeket tartalmaz, mely kisimítja, nyugtatja és keringésjavító hatásából adódóan frissíti és fiatalítja a bőrt. Belélegezve nyugtató hatást kölcsönöz. A masszázs javasolt időtartama 2 óra.